Контакт-центр: Пн-Пт
Сб
Нд
8:00 - 20:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
Стаціонар: 24/7
  • Бульвар Вацлава Гавела, 40-А
    (раніше Івана Лепсе)
  • Україна, Київ, 03126
  • [email protected]
  • 0 800 50 77 57

    (всі дзвінки безкоштовні)

  • пошук
• Клініка та операції Пн–Сб 8:00–19:00 • Стаціонар 24/7 • Резервна електрика • Знижка ВПО, ЗСУ -20%
• Клініка та операції Пн–Сб 8:00–19:00 • Стаціонар 24/7 • Резервна електрика • Знижка ВПО, ЗСУ -20%

Консультація терапевта онлайн

Профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань, включаючи хронічні, інфекційні, запальні, ендокринні патології, патології ШКТ та багато іншого займається багатопрофільний фахівець – лікар-терапевт. Онлайн консультація цього фахівця є найпоширенішою у світі, адже саме терапевт є першим лікарем, до якого звертаються за наявності скарг на здоров’я.

Основні напрямки роботи терапевта:

  • ГРВІ
  • тонзиліт
  • бронхіт
  • грип
  • пневмонія
  • гастрит
  • гастроезофагеальна рефлюксна хвороба (ГЕРХ)
  • виразкова хвороба
  • панкреатит
  • гіпертонічна хвороба
  • ішемічна хвороба серця
  • кардіосклероз
  • остеохондроз
  • артрити
  • сечокам’яна хвороба
  • цистит
  • пієлонефрит
  • гломерулонефрит

Онлайн консультація терапевта – зручний та доступний спосіб отримання медичної допомоги, який дозволяє отримати кваліфіковану думку спеціаліста без відвідування клініки.

Коли достатньо онлайн-консультації терапевта?

Симптоми застуди та грипу. Якщо у вас є симптоми застуди або грипу, такі як нежить, кашель, головний біль, біль у м’язах або підвищена температура, онлайн-консультація терапевта може допомогти визначити тип захворювання, виходячи з анамнезу пацієнтів і отримати кваліфіковану схему лікування, не порушуючи постільний режим.

Хронічне захворювання. Якщо у вас є хронічні захворювання, такі як діабет, артрит, хвороби серця або інші захворювання, онлайн-консультація терапевта може допомогти вам отримати конкретні рекомендації або направлення до вузькопрофільного фахівця.

Консультація терапевта онлайн рекомендована у багатьох випадках, коли відсутня гостра симптоматика, яка потребує негайного медичного втручання. Саме лікар-терапевт є першою ланкою у діагностиці патологій різного профілю. Фахівець на первинному прийомі збирає анамнез пацієнта, призначає необхідні медичні обстеження та за необхідності дає направлення до профільного фахівця для лікування конкретної патології.

Переваги консультації онлайн

  1. Кваліфікована медична допомога загального профілю не виходячи із дому.
  2. Друга думка фахівця за вже встановленого діагнозу.
  3. Діагностика та лікування за сучасними американськими та європейськими протоколами.
  4. Досвідчені лікарі та можливість отримати консультацію вузькопрофільного фахівця у найкоротші терміни.

Як відбувається консультація терапевта онлайн?

Онлайн консультація терапевта проходить у кілька етапів:

  1. Вибір формату проведення консультації: консультація терапевта по телефону, відеоконференція або чат з можливістю запитати терапевта онлайн.
  2. Запис на конкретний час та дату.
  3. Оплата консультації.
  4. Підготовка до консультації: за наявності свіжих результатів лабораторної чи інструментальної діагностики, висновків інших фахівців тощо – необхідно заздалегідь надіслати їх на нашу пошту.
  5. Онлайн прийом терапевта: Лікар може ставити вам питання про ваш стан, симптоми, медичну історію та інші фактори, які можуть допомогти йому поставити діагноз і рекомендувати лікування.
  6. Отримання рекомендацій: Після того, як лікар оцінить ваш стан, він може надати вам рекомендації щодо лікування, профілактики або подальшого моніторингу вашого стану. Він також може виписати рецепти на ліки, якщо це потрібно.
  7. Подальший моніторинг: Лікар може рекомендувати подальший моніторинг вашого стану та призначити наступну консультацію, якщо це необхідно.

Важливо розуміти, що онлайн прийом лікаря терапевта не замінює повноцінного особистого візиту до лікаря, особливо у разі серйозних захворювань чи травм. Однак, онлайн-консультація може бути корисною для отримання рекомендацій щодо лікування, профілактики або подальшого моніторингу вашого стану.

Записатися на ОК терапевта

    Надішліть повідомлення

      Відгуки не редагуються, але проходять перевірку модератором для захисту від недобросовісної реклами.
      Дякуємо за розуміння!

      НАШІ ЛІЦЕНЗІЇ ТА СЕРТИФІКАТИ

      Сертифікат визнання ВМ
      Ліцензія МОЗ АЕ №571474 від 14.03.2014р.
      Ліцензія МОЗ АЕ №638153 від 26.02.2015р.
      Акредитаційний сертифікат МОЗ №015089
      Відгуки Іногороднім
      Є питання? Напишіть нам у Viber.
      Напишіть у Telegram
      ×
      Світлана
      16.05.2024
      Все дуже сподобалось. Операція пройшла непомітно, без ускладнень і на позитивних емоціях. Персонал дуже уважний і турботливий. Умови чудові. Аверіна Ганна Олександрівна - лікар від Бога!
      ×
      Алла
      15.05.2024
      Дуже подобається клініка. Завжди доступно все пояснюють і не завищують ціни. Хороший ремонт та обладнання.
      ×
      Оксана
      15.05.2024
      Подобається відчуття надійності та безпеки, яке дарують ці чудові люди, які тут працюють. Лікар професіонал, вдячна йому безмежно!!!
      ×
      Дар’я
      14.05.2024
      Щиро дякую персоналу клініки і особисто лікарю Лисецькій С.В. Дуже молода, але вже такий гарний уважний спеціаліст. Проходила колоноскопію і робила операцію по видаленню анальної бахромки. Задоволена всім...
      ×
      Ігор
      14.05.2024
      Почав проходить курс лікування під керівництвом чудового лікаря Шепіль Олександра Володимировича. Поки всім задоволений, умови подобаються, персонал проявляє турботу, ще й годують під час крапельниці.
      ×
      Світлана
      11.05.2024
      Вірста Аліна Сергіївна чудовий лікар, дуже сподобалось відношення до мене. Вміє заспокоїти при такому страшному діагнозі. Провела складну операцію...
      ×
      Ольга
      10.05.2024
      Дуже вдячна за допомогу і правильно підібране лікування. Олександр Володимирович - найкращий спеціаліст у своїй області.
      ×
      Олена
      09.05.2024
      Дуже гарні, позитивні враження від обслуговування, роботи персоналу. Комфортно, чисто, забезпечують всім необхідним. Дякую Костянтину Борисовичу за чуйність та індивідуальний підхід до пацієнта.
      ×
      Євгенія
      09.05.2024
      Клініка, яку точно можна рекомендувати. Саме такими повинні бути медичні послуги. Дуже дякую всьому персоналу, а особливоо лікарю Ганні Олександрівні Аверіній. Дякую за все!
      ×
      Андрій
      08.05.2024
      Дякую прекрасним професійним лікарям клініки "Добрий прогноз" Коцубанову Костянтину Вікторовичу та Лисецькій Софії Вікторівні за чудову роботу! І дякую також всьому персоналу...
      ×
      Яна
      07.05.2024
      Знайшла Добрий прогноз по відгуках і не помилилася з вибором. Дуже подобаються умови, затишна атмосфера клініки і чудовий персонал. Якщо маєте серйозні проблеми зі здоров'ям - то вам тільки сюди!
      ×
      Лілія
      07.05.2024
      Дуже вдячна, що ви є! Щира подяка всьому персоналу клініки "Добрий прогноз" за неоціненний вклад в здоров'я людей.
      ×
      Ігор
      02.05.2024
      Рівень послуг вражає. Хотілося б, щоб всі клініки в Україні притримувались таких високих стандартів роботи. Клініку рекомендуватиму усім. Хочеться побажати не понижувати планку і нехай всі на вас рівняються.
      ×
      Олег
      30.04.2024
      Все сподобалось. Обслуговують швидко, якісно, ввічливо. Лікар хороший.
      ×
      Ніна
      01.05.2024
      Дуже дякую клініці за можливість проходити лікування в таких чудових умовах. Також дякую лікарям за професійність і приділену увагу. В клініці приємна атмосфера і дуже доброзичливий персонал.
      ×
      Вікторія
      01.05.2024
      Подобається якісне обслуговування, прозоре формування цін. Лікарі дуже кваліфіковані, отримала відповідь на всі запитання. Буду звертатися ще.
      ×
      Тетяна
      29.04.2024
      Клініка сподобалась. Чисто, комфортно, доступно, професійні лікарі і привітний персонал.
      ×
      Яна
      16.04.2024
      Дуже подобається клініка, затишно, гарно, ввічливий персонал, всі привітні. Лікарі хороші, компетентні, добре знають свою справу. Раджу звертатися.
      ×
      Юлія
      13.04.2024
      Про клініку можу сказати лише хороше. Дуже задоволена якістю послуг. Буду рекомендувати Добрий прогноз всім знайомим.